Viestintäpalvelu Kirkastuksen perustaja Milka Peltomäki suunnittelee markkinointia ja viestintää

Suunnan Kirkastus™

Viestintäsuunnitelma yhdistykselle

Suuntaa kirkastava viestintäsuunnitelma yhdistykselle

Yhdistyksen vastuuhenkilöiden aika kuluu helposti pakolliseen byrokratiaan oman työn ohella. Mikäli yhdistyksellä on palkattua henkilökuntaa, on heilläkin yleensä kädet täynnä työtä varsinaisen työn toteuttamisessa. Viestintä ja sen suunnittelu jäävät helposti unohduksiin.

Suunnan Kirkastus™ on yhdistykselle tarkoitettu viestintäsuunnitelma. Sen ansiosta kirkastat yhdistyksen vastuuhenkilöille ja työntekijöille, mikä on yhdistyksesi olemassaolon tarkoitus, ja kuinka teette sen näkyväksi jäsenille. Viestintäsuunnitelma on työkalu, joka auttaa pysymään valitussa kurssissa silloinkin, kun vastuuhenkilöt vaihtuvat.

Suunnitelma syntyy tapaamisten, keskustelujen ja korjauskierrosten avulla. Suunnitelmaan on tarkoitus kerätä hyviä käytänteitä, listata vastuita ja kirkastaa viestin tavoitteita, kohderyhmiä ja keinoja heitä tavoittaakseen. Prosessin laajuus riippuu yhdistyksen toiminnasta, tarpeista ja viestijöiden määrästä. Varaa ilmainen alkukartoitus, niin pystyn laskemaan sinulle tarjouksen!

Voit myös ottaa minuun suoraan yhteyttä, yhteystietoni löydät täältä.

Varaa ilmainen kartoituspuhelu suunnitelmasta
Täytä lomake, niin soitan sinulle takaisin ja kartoitan tilanteesi tarkemmin. Puhelu on täysin ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.
Scroll to Top