Viestintäpalvelu Kirkastuksen sosiaalisen median valmennukset järjestölle

Some-Kirkastus™

Sosiaalisen median valmennukset

Henkilökohtaiset sosiaalisen median valmennukset järjestöille

Some-Kirkastus™ -valmennus on yhdessä tekemistä ja konkreettista ohjausta kädestä pitäen – ei koskaan yksipuolista luennointia. Valmennukset ovat sen kokoisia ja näköisiä, kuin tarvitset. Valitse vain sisällön teema ja paketin laajuus, siinä kaikki! Saat aina omiin tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden 100 % oppimistakuulla.

Some-Kirkastus™

Sosiaalisen median valmennusten teemat

Kirkasta somekanavasi laadukkaalla ja omannäköisellä sisällöllä! Valmennukset sopivat esimerkiksi järjestön viestinnästä vastaavalle henkilölle.

Facebook-
mainonnan Kirkastus™

Opit markkinoimaan Facebook-sivusi julkaisuja laajemmalle yleisölle ja tekemään myös täysin uusia mainoksia. Kohdeyleisö määritellään yhdessä tavoitteidesi pohjalta. Valmennuksen jälkeen sinulla on julkaistuja mainoksia organisaatiosi FB-sivulla ja osaat tuottaa niitä myös itse lisää.

Valinnaiseen materiaalipakettiin sisältyy valmiita mainoksia käyttöösi kuvineen ja teksteineen organisaatiosi graafisen ohjeiston mukaisesti.

Instagram-tilin Kirkastus™

Luomme organisaatiollesi houkuttelevan Instagram-tilin tai kirkastamme aikaisemmin perustetun tilin uuteen uskoon. Valmennuksen jälkeen sinulla on toiminnastasi kirkkaan kuvan antava Instagram-tili, jonka sivuilla on ensimmäiset tyylikkäät julkaisut ja stoorit seuraajillesi.

Valinnaiseen materiaalipakettiin sisältyy valmiita kuvapohjia postauksia ja stooreja varten organisaatiosi graafisen ohjeiston mukaisesti.

Kuvien Kirkastus™ Canvalla

Opit käyttämään Canva-työkalua kuvankäsittelyyn ja houkuttelevien mainosten luomiseen. Tuomme käytössäsi olevat valokuvat valmiiksi Canvaan. Valmennuksen jälkeen sinulla on käytössäsi organisaatiosi graafisen ohjeiston mukaisia markkinointikuvia ja osaat tehdä niitä itse lisää.

Valinnaiseen materiaalipakettiin sisältyy valmiita mainospohjia pro-kuvapankkikuvilla valitsemistasi teemoista organisaatiosi graafisen ohjeiston mukaisesti.

Some-Kirkastus™ -valmennuksilla oppimistakuu

Saat kaikille Some-Kirkastus™ -valmennuksille 100 % oppimistakuun – jos et opi, saat valmennuksen osuuden paketista ilmaiseksi!

Viestintäpalvelu Kirkastuksen missiona on opettaa järjestöjä tekemään yksinkertaista markkinointiviestintää itse. Yrityksen arvoihin kuuluu valmennettavan opettaminen siten, että hän pärjää jatkossa ilman ulkopuolista apua. Some-Kirkastus™ -valmennuksen aikana luodaan yhdessä ensimmäiset sisällöt, eikä asioiden kanssa jää yksin. Mikäli valmennuksen jälkeisessä loppupalaverissa olet sitä mieltä, että yhdessä tehdyistä sisällöistä ja sinulle jääneistä kirjallisista ohjeista huolimatta et osaa jatkaa työskentelyä yksin, sinun ei tarvitse maksaa valmennuksesta. Tällöin veloitan vain valmennuspaketin muusta arvosta ja kuluista. Valmennuksen osuuden hinta riippuu valmennuspäivän pituudesta (250 € – 500 € + alv).

Some-Kirkastus™

Valmennuspakettien hinnasto

Hintoihin lisätään alv 24 % ja km-korvaukset. Valmennettavana voi olla yksi henkilö kerrallaan.

490 €

 • Aloituspalaveri
 • Puolen päivän valmennus (n. 3 h)
 • Kirjalliset ohjeet
 • Lopetuspalaveri

790 €

 • Aloituspalaveri
 • Koko päivän valmennus (n. 6 h)
 • Kirjalliset ohjeet
 • Lopetuspalaveri

1 490 €

 • Aloituspalaveri
 • Koko päivän valmennus (n. 6 h)
 • Kirjalliset ohjeet
 • Materiaalipaketti valitsemallasi sisällöllä
 • Lopetuspalaveri

Kartoitan maksutta tilanteesi

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi lisää. Kun kuulen organisaatiosi toiminnasta, henkilöresursseista ja tämänhetkisestä viestinnästä enemmän, pystyn kertomaan, sopiiko valmennuksistani mikään juuri sinulle. Kerron myös rehellisesti, mikäli en koe olevani paras henkilö organisaatiosi auttamiseen.

Varaa ilmainen kartoituspuhelu valmennuksesta
Täytä lomake, niin soitan sinulle takaisin ja kartoitan tilanteesi tarkemmin. Puhelu on täysin ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.
Scroll to Top