Viestintäpalvelu Kirkastuksen perustaja Milka Peltomäki suunnittelee markkinointia ja viestintää

Suunnan Kirkastus™

Markkinointisuunnitelma yrittäjälle

Suuntaa kirkastava markkinointisuunnitelma yrittäjälle

Aloittavan yrittäjän aika kuluu helposti kaikkeen mahdolliseen. Paitsi markkinointiin. Markkinoinnin suunnittelu kannattaa aloittaa mieluummin liian aikaisin, kuin myöhään, jotta oikea suunta löytyy alusta alkaen.

Suunnan Kirkastus™ on pienelle yritykselle tai yksinyrittäjälle räätälöity markkinointisuunnitelma. Sen ansiosta kirkastat itsellesi, mikä on päätuotteesi ja unelma-asiakkaasi, sekä kuinka tavoitat ostajaehdokkaan. Konkreettisten esimerkkien ja vinkkien avulla pystyt keskittymään niihin toimenpiteisiin, millä on suurin hyöty – toisin sanoen säästät aikaa ja rahaa.

Suunnitelma syntyy ennakkokysymysten ja haastattelun perusteella. Keskustelun myötä pystyn kysymään sinulta oikeita asioita, tunnistamaan perimmäisiä tavoitteitasi pintaa syvemmältä ja selvittämään realistiset resurssisi suunnitelmassa pysymiseen.

Koko prosessi vie sinulta vain lounastunnin verran aikaa. Sen jälkeen saat kirjallisen markkinointisuunnitelman sähköisenä käyttöösi.

Suunnan Kirkastus™

Markkinointisuunnitelman sisältö

Ilmainen alkukartoitus

Kun kuulen yrityksesi tilanteesta lisää, pystyn kertomaan, riittääkö Suunnan Kirkastus™ -markkinointisuunnitelma yrityksesi tarpeisiin.

Ennakkokysymykset

Ennen haastattelua lähetän sinulle muutaman ennakkokysymyksen yrityksesi olemassaolon tarkoituksesta. Niihin ei tarvitse vastata kirjallisesti, vaan ajatuksesi niistä käydään varsinaisen haastattelun aikana läpi.

Haastattelu

Varsinainen haastattelu, joka markkinointisuunnitelman pohjan vastaustesi perusteella muodostaa, vie sinulta aikaa vain yhden lounastauon verran. Kirkastetaan yrityksesi tavoitesuunta joko paikan päällä tai etänä.

Markkinointisuunnitelma

Saat jälkikäteen simppelin markkinointisuunnitelman. Siellä on kirjattuna konkreettisesti yrityksesi tärkeimmät tavoitteet sekä seuraavat stepit resurssiesi mukaan. Lisäksi on tunnistettu unelma-asiakas ja ostopolku.

Hinta


Koko prosessi simppelin markkinointisuunnitelman kanssa maksaa 149 € + alv 24 %.

Asiakaskokemus


Markkinointisuunnitelma Suunnan Kirkastus™ ylitti odotukseni. Selkiytti ajatuksiani ja todellakin nimensä mukaisesti kirkasti suuntaa, johon edetä. Tästä on helppo jatkaa eteenpäin. Suosittelen lämpimästi!”

Annika @askeleitapolulla
Varaa ilmainen kartoituspuhelu suunnitelmasta
Täytä lomake, niin soitan sinulle takaisin ja kartoitan tilanteesi tarkemmin. Puhelu on täysin ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.
Scroll to Top