Opi tekemään tyylikkäitä kuvia ja mainoksia

Kuvien Kirkastus™ Canvalla

Kuvien Kirkastus™ Canvalla

Opi päivässä käyttämään Canvaa luodaksesi tyylikkäät kuvat ja mainokset sosiaaliseen mediaan tai nettisivuille. Canva on ilmainen työkalu verkossa. Se sisältää valmiita mallipohjia, kuvapankkikuvia ja eri elementtejä mainoksia varten. Valmennuksessa opit tekemään yksinkertaisia sisältöjä Canvalla takuuvarmasti – jos et opi, et myöskään maksa valmennuksesta!

Kuvien Kirkastus™ Canvalla

Valmennuksen sisältö

Ilmainen alkukartoitus

Varaa ilmainen kartoituspuhelu kanssani. Kun kuulen organisaatiosi toiminnasta, henkilöresursseista ja tämänhetkisestä viestinnästä enemmän, pystyn kertomaan, sopiiko Kuvien Kirkastus™ Canvalla -valmennus juuri sinulle. Kerron myös rehellisesti, jos en koe olevani paras henkilö auttamaan organisaatiotasi.

Aloituspalaveri

Ennen valmennusta pidetään yhteinen etäpalaveri. Sen aikana sovitaan valmennuksen päätavoitteet ja käydään läpi tulevan valmennuspäivän sisältö. Saat myös tilanteesta riippuen ennakkotehtäviä, jotta valmennuksen aikana voimme keskittyä vain ydinasioiden tekemiseen. Aloituspalaverin jälkeen perehdyn organisaatiosi erityistarpeisiin kuvien suhteen.

Valmiita materiaaleja Canvassa

Valmennuksen aikana tehdään yhdessä tarvitsemia materiaaleja, joiden kuvat ja tekstit hiotaan juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi. Valmennuksen jälkeen sinulla on Canvassa valmiita materiaaleja käytettäväksi sosiaalisessa mediassa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Materiaalit voivat olla esim. mainoksia tai esitteitä.

Valinnainen materiaalipankki

Laajin valmennuspaketti (L) sisältää myös materiaalipankin. Saat valmiita mainoskuvia tms. suoraan Canvaan myöhempää käyttöä varten. Voit myös itse päivittää niiden sisältöjä oppimasi perusteella. Paketti sisältää noin 10 kpl tarvitsemiasi tiedostoja pro-tason kuvapankkikuvilla tai toimittamillasi valokuvilla – organisaation graafisen ohjeiston mukaisesti.

Kirjalliset ohjeet

Opetan sinua tekemään yksinkertaisia Canva-sisältöjä itse. Arvoihini kuuluu opettaminen siten, että pärjäät valmennuksen jälkeen ilman ulkopuolista apua. Valmennuksen aikana luodaan yhdessä ensimmäiset sisällöt, etkä jää asioiden kanssa yksin. Valmennuksen jälkeen saat vielä kirjalliset ohjeet toistaaksesi yksin sen, minkä jo kerran yhdessä teimme.

Lopetuspalaveri

Noin viikko valmennuksen jälkeen pidetään yhteinen etäpalaveri palautteineen. Sen aikana käydään läpi, miten olette hyödyntäneet Canvaa ja ovatko yhdessä sovitut tavoitteet valmennukselle täyttyneet. Varmistamme, sujuuko yhdessä aloitetun työn jatkaminen itsenäisesti. Toimitan myös mahdollisesti tilatun materiaalipankin käyttöönne.

Oppimistakuu

Mikäli Kuvien Kirkastus™ Canvalla -valmennuksen jälkeisessä loppupalaverissa olet sitä mieltä, että yhdessä tehdyistä sisällöistä ja saamastasi kirjallisista ohjeista huolimatta et osaa jatkaa Canvan käyttöä yksin, saat valmennuksen osuuden paketista ilmaiseksi! Tällöin veloitan vain valmennuspaketin muusta arvosta. Valmennuksen osuuden hinta riippuu valmennuspäivän pituudesta (250 € – 500 € + alv).

Kuvien Kirkastus™ Canvalla

Valmennuspaketin kokovaihtoehdot

 • Aloituspalaveri lähtötilanteen selvitykseen
 • Puolen päivän valmennus (n. 3 h)
 • 1-3 valmista pohjaa, esim. mainoksia
 • Kirjalliset ohjeet
 • Lopetuspalaveri ja työn itsenäisen jatkumisen varmistumisen
 • Aloituspalaveri tavoitteiden määrittelyyn
 • Koko päivän valmennus (n. 6 h)
 • 3-9 valmista pohjaa, esim. mainoksia, esitteitä tai kuvia
 • Kirjalliset ohjeet
 • Lopetuspalaveri ja työn itsenäisen jatkumisen varmistumisen
 • Aloituspalaveri tavoitteiden ja tyylin määrittelyyn
 • Koko päivän valmennus (n. 6 h)
 • 3-9 valmista pohjaa, esim. mainoksia, esitteitä tai kuvia
 • Kirjalliset ohjeet
 • Materiaalipankki: n. 10 kpl valmiita pohjia teksteineen ja kuvineen Lopetuspalaveri ja työn itsenäisen jatkumisen varmistumisen
Varaa ilmainen kartoituspuhelu valmennuksesta
Täytä lomake, niin soitan sinulle takaisin ja kartoitan tilanteesi tarkemmin. Puhelu on täysin ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.
Scroll to Top