Tee testi: Millainen sisällöntuottaja olet somessa?

Selvitä, mikä tyyli somen päivittämisessä sopii sinulle!

Käytä muutama minuutti päivästäsi ja vastaa testin kysymyksiin, niin saat selville, millainen sisällöntuottaja olet somessa, ja millainen tapa tuottaa somesisältöä sinulle persoonallisuutesi perusteella sopii. Testin jako pohjautuu Myers-Briggs -testin 16 eri persoonallisuustyyppiin, jotka jakaantuvat seuraaviin vastinpareihin:

  • introvertti – ekstrovertti (asenne ympäristöön)
  • tosiasiallinen – intuitiivinen (tapa hankkia tietoa)
  • ajatteleva – tunteva (päätöksenteon peruste)
  • harkitseva – spontaani (elämäntyyli)

Olen soveltanut persoonallisuustyyppejä erilaisiin sosiaalisen median käyttäjiin Viestintäpalvelu Kirkastuksen asiakkaita varten. Testin tulosten perusteella hahmotat paremmin, millainen sisällöntuotantotyyli somessa sopii juuri sinulle. Testin täyttäminen on maksutonta, ja voit lähettää koosteen omista vastauksistasi omaan sähköpostiisi. (Mutta sekin on vapaaehtoista, testitulosten perusversiot ovat avoimesti kaikkien nähtävillä.)

Henkilökohtainen analyysi tuloksista

Lisäksi voin analysoida tuloksesi henkilökohtaisesti ja lähettää sinulle oman yksilölliset testin tulokset siitä, millainen sisällöntuottaja olet somessa. Käytännössä se on siis jokin somepersoonallisuus 16 eri vaihtoehdosta. Mikäli olen kahden vaiheilla, saat ehdotukseni kahdesta tai useammasta eri persoonallisuuden tuloksesta.

”Some-persoonani oli totuudenmukainen ja avasi mukavasti näkökulmia, kuten olosuhteita, jotka itselle sopivat. Pidin erityisesti henkilökohtaiset suositukset -osiosta.”

Kolmesivuinen PDF-esite sisältää tarkemmat vinkit somesuunnitteluun, sisällön ideointiin ja tiimissä toimimiseen sekä henkilökohtaisia suosituksia somen käyttämiseen persoonallisuutesi perusteella.

”Tosi huippu yhteenveto ja nätti ulkoasu!”

Jos haluat tilata henkilökohtaiset tulokset, ne ovat ilmaiset asiakkailleni (entisille ja nykyisille). Muilta, kuin asiakkailtani, tulosten analysointi maksaa 4,90 € (sis. alv 24 %). Maksaminen tapahtuu laskulla, jonka saat sähköpostissa. Maksuaika on 14 vrk.

Tilaus tapahtuu testin yhteydessä, mutta se on vapaaehtoista – voit tehdä testin myös tilaamatta henkilökohtaisia tuloksia. Testin tekeminen ei sido sinua mihinkään eikä vastauksia ole pakko lähettää eteenpäin perustulokset nähdäkseen, rohkeasti vain testaamaan itsesi! 🤗

”Oli silmiä avaavaa lukea analyysistä sanoitettuna ja auki selitettynä itselleni ominaisia tapoja toimia someviestijänä sekä toisaalta asioita, joihin kiinnittää huomiota parempien työtapojen kehittämisessä. Testi ja analyysi selkeyttävät omaa roolia ja antavat tehokkaita vinkkejä somen tuottamisen taktiikkaan. Tiimissä tehtynä analyysit auttavat ymmärtämään eri jäsenten vahvuuksia ja heikkouksia ja sen kautta tekevät somen tekemisestä sujuvampaa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to Top