Kuinka tulla paremmaksi sisällöntuottajaksi somessa?

Löydä oma tapasi tehdä somea!

Onko järjestön tai seurakunnan someviestintä ja sometilien ylläpito jäänyt vastuullesi? Eikö rooli tunnu luontevalta? Tee testi ja löydä oma tapasi tehdä somea!

Harva mieltää itseään sisällöntuottajaksi, mutta moni meistä sitä sisältöä kuitenkin someen tekee – joko henkilökohtaisesti tai yhdistyksen / yrityksen / seurakunnan sometilin kautta.

Somevalmennuksia vetäessäni olen huomannut, että useat eivät koe someen postaamista omakseen tai pidä itseään ”tyypillisenä” somekäyttäjänä. Se puolestaan nostaa kynnystä somesisältöjen tekemiselle.

Somettaminen on kuitenkin meitä jokaista varten. Sitä saa – ja kannattaa – tehdä omalla tyylillä! Haluan auttaa sinua saamaan sometilin ylläpitämisestä helpompaa.

Tämän vuoksi kehitin testin, joka testaa persoonallisuutta somen käyttäjänä. Testin jako pohjautuu Myers-Briggs -testin 16 eri persoonallisuustyyppiin, jotka jakaantuvat seuraaviin vastinpareihin:

  • introvertti – ekstrovertti (asenne ympäristöön)
  • tosiasiallinen – intuitiivinen (tapa hankkia tietoa)
  • ajatteleva – tunteva (päätöksenteon peruste)
  • harkitseva – spontaani (elämäntyyli)

Olen soveltanut persoonallisuustyyppejä erilaisiin sosiaalisen median käyttäjiin. Jokainen persoonallisuustyyppi on omanlaisensa somepersoona, jolle olen listannut räätälöidyt vinkkini miellyttävään ja motivoivaan somen käyttöön.

Testin avulla löydät oman tyylisi somesisällön tuottamiseen ja saat varmuutta sometilin ylläpitämiseen. Lisäksi tarjoan testissä vinkkejä oman näköiseen tekemiseen somessa.

Kehitin testin alun perin vain asiakkaitani varten, mutta päätin avata sen maksutta kaikkien täytettäväksi. Testi nimittäin sisältää jo itsessään hyviä huomioita, havainnointia ja matalan kynnyksen vinkkejä sometekemiseen! Perustulokset ovat avoimesti nähtävillä ilman kustannuksia tai sitoutumista.

Tee testi ”Kuinka tulla paremmaksi sisällöntuottajaksi somessa”!

Henkilökohtainen analyysi tuloksista

Halutessasi analysoin tuloksesi henkilökohtaisesti ja lähetän sinulle yksilölliset testin tulokset siitä, millainen sisällöntuottaja olet somessa ja millainen sisällöntuotanto juuri sinulle persoonasi perusteella sopii. Käytännössä siis edustat jotakuta somepersoonallisuutta 16 eri vaihtoehdosta. Mikäli olen kahden vaiheilla, saat ehdotukseni kahdesta tai useammasta eri persoonallisuuden tuloksesta.

”Some-persoonani oli totuudenmukainen ja avasi mukavasti näkökulmia, kuten olosuhteita, jotka itselle sopivat. Pidin erityisesti henkilökohtaiset suositukset -osiosta.”

Kolmesivuinen PDF-esite tuloksista sisältää tarkemmat vinkit somesuunnitteluun, sisällön ideointiin ja tiimissä toimimiseen sekä henkilökohtaisia suosituksia somen käyttämiseen persoonallisuutesi perusteella.

”Tosi huippu yhteenveto ja nätti ulkoasu!”

Jos haluat tilata henkilökohtaiset tulokset, ne ovat ilmaiset asiakkailleni (entisille ja nykyisille). Muilta, kuin asiakkailtani, tulosten analysointi maksaa 4,90 € (sis. alv 24 %). Maksaminen tapahtuu laskulla, jonka saat sähköpostissa. Maksuaika on 14 vrk.

Tulosten tilaaminen tapahtuu testin yhteydessä, mutta se on vapaaehtoista – voit tehdä testin myös tilaamatta henkilökohtaisia tuloksia! Testin tekeminen ei sido sinua mihinkään eikä vastauksia ole pakko lähettää eteenpäin perustulokset nähdäkseen, rohkeasti vain kokeilemaan! 🤗

Tee testi ”Kuinka tulla paremmaksi sisällöntuottajaksi somessa”!

”Oli silmiä avaavaa lukea analyysistä sanoitettuna ja auki selitettynä itselleni ominaisia tapoja toimia someviestijänä sekä toisaalta asioita, joihin kiinnittää huomiota parempien työtapojen kehittämisessä. Testi ja analyysi selkeyttävät omaa roolia ja antavat tehokkaita vinkkejä somen tuottamisen taktiikkaan. Tiimissä tehtynä analyysit auttavat ymmärtämään eri jäsenten vahvuuksia ja heikkouksia ja sen kautta tekevät somen tekemisestä sujuvampaa.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to Top